Verkoop spaghettisaus

Verkoop spaghettisaus

Het kamp brengt dit jaar extra coronakosten met zich mee, ook is er geen bezoekdag. Dit maakt dat we op zoek zijn gegaan naar alternatieve inkomsten om de kampprijs te kunnen drukken. Daarom hebben een paar ouders ons aangesproken om een actie op poten te zetten.

Ze organiseren op zondag 16/8 tussen 11u en 14u een verkoop van spaghettisaus. Er is verse spaghettisaus met gehakt of vegetarisch in de aanbieding voor de zeer democratische prijs van 10 €/L (€15 voor 1,5L) (1L = 4 porties).

Hier kan je je inschrijven voor de aankoop van spaghettisaus (enkel saus, geen spaghetti). Gelieve dit zo volledig en correct mogelijk in te vullen.
Na het doorsturen van het formulier zal je een bevestigingsmail ontvangen.
Kijk je ongewenste mail ook goed na. Het kan zijn dat deze mail hierin verdwijnt. Mocht je echter niets ontvangen hebben of nog vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen via ‘spaghettisaus@parsival.be’. Inschrijven kan tot 10 augustus 2020.

Betalen kan op rekeningnummer BE53 9731 4861 5653 met vermelding van: “spaghetti + naam + voornaam”. Breng je bewijs van betaling bij afhaling mee of breng gepast geld mee.

Zondag 16 augustus, als de bagage moet afgehaald worden, kunnen jullie de bestelde spaghettisaus komen ophalen.

Vergeet zeker je pot niet mee te brengen om je saus in te doen, zo houden we het ecologisch, en sparen we ook centjes uit.


Reageren is niet mogelijk.