ParsivalShop

ParsivalShop

Steun onze bouw zonder te betalen!

Wat moet je hiervoor doen?

Helemaal niet veel!  Gewoon klikken op het logo van je favoriete online shop en kopen maar.

PS: Het is belangrijk dat je via deze pagina  naar de shop gaat, opdat het zou werken.
Voeg de ParsivalShop-knop toe aan je computer, smartphone of tablet! Bekijk de link hoe je dit doet.

Hoe kan dat?
Ontdek het bij veel gestelde vragen…

Bol.com

Coolblue

 

Booking.com

Dreamland

Takeaway.com

Mediamarkt

Zalando Lounge

Collect & Go

Torfs


AliExpress
Medpets.be

Amazon.nl

Plopsaland

Walibi of Aqualibi

 Hema

     

Andere affiliaties

BaseCamp

FAQ

Is er een prijsverschil?

Er is geen prijsverschil tussen een online aankoop via onze site of via de normale gang. Het enige verschil is dat je nu via de website naar de online shop van jouw keuze surft. Tijdens het onlineshoppen houdt de onlineshop een link bij waar Parsival aan gekoppeld is. Deze link is nodig om aan Parsival het percentage te kunnen geven. Kortom, met 1 klik extra steun je Parsival zonder één euro extra te betalen.

Hoe kan het dat ik kan steunen zonder te moeten (bij)betalen?

Parsival maakt op deze manier eigenlijk (in)direct reclame voor de online shops. Voor het aanbrengen van klanten willen de online shops al te graag een percentage in ruil geven. Het systeem werkt net hetzelfde als je bijvoorbeeld op een advertentie zou klikken op andere websites, alleen is de opbrengst nu voor Parsival.

Aan wie betaal ik mijn aankopen?

Je betaalt jouw aankopen, rechtstreeks aan de online shop, eigenlijk net zoals je altijd al gewend was. Na verloop van tijd, ontvangt Parsival een klein percentage op het bedrag van jouw aankoop.

Waarom moet je via onze site gaan?

In de link naar de online shop zit een tracerings-code verwerkt. Deze code is noodzakelijk om de online shop te laten weten aan wie zij het percentage moeten uitkeren. Opgelet: als je je aankopen doet zonder langs onze pagina te passeren zal er geen bijdrage worden gestort aan Parsival.

Welk bedrag ontvangt Parsival?

De percentages die worden uitgekeerd worden de onlineshops zelf bepaald, dit op basis van het artikel of productgroep. De percentages variëren tussen de 3 % en 8%. Deze Percentages worden door de shops berekend over de netto-aankoopsom exclusief overige kosten zoals bijvoorbeeld btw, verzendingskosten en administratiekosten. Een webshop betaalt geen percent uit indien een aankoop wordt geretourneerd en/of betaling ervan ongedaan wordt gemaakt.

Weten jullie dan wat ik koop?

Hoegenaamd niet. Het enige dat Parsival ziet is welk bedrag we krijgen op het totaal van de aankoop.

Ik koop elke week bij…

De lijst online shops is lang. In eerste instantie kiezen we ervoor om met enkele grote spelers te starten. Maar als je regelmatig bij een bepaalde shop koopt die hier niet tussen staat, laat het ons gerust weten.

Contacteer ons

Heb je nog vragen of suggesties? Laat het ons gerust weten via onderstaand contactformulier.

Uw naam of totem (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht