Parsival Knalt!

Parsival Knalt!

Parsival Knalt
11-12-13 oktober 2019
www.parsival.be/knalt – inschrijvingen

Scouts en gidsen Parsival knalt er weer een heel weekend lustig op los.

Om het weekend goed in te zetten, laten we onze benen direct eens losgaan. We starten met enkele sfeervolle optredens om af te sluiten met een schitterende dj-set. Laten we hopen dat zij de beste moves in jullie bovenhalen!

Zaterdag is vanaf de middag de tent open zodat iedereen rustig kan bijpraten over de fuif. Iemand die graag in de schijnwerpers staat, kan schitteren op het podium met onze talentenjacht. Zaterdagavond steken alle bollebozen de koppen bij elkaar en slepen ze de mooiste prijzen in de wacht tijdens onze Quiz. Er worden de nodige versnaperingen en dorstlessers voorzien om uitdroging of verhongering van de hersenen te voorkomen!

Ochtendstond heeft goud in de mond en voor dat goud zorgen wij op zondagochtend. Kom genieten van een heerlijk ontbijt (of eet je kater weg) en doe krachten op voor onze Parsival Challenge! Doe samen met een team mee aan verschillende uitdagingen en haal de krachtpatsers in jullie boven. Ben je de enige Popeye uit jouw groep? Niet gevreesd, je kan ook individueel deelnemen aan de Parsival Challenge. Als jouw kracht meer in je benen zit, wij voorzien sportieve uitdagingen voor iedereen dus spring op je mountainbike en doe mee aan de mountainbiketocht!

Tijdens deze 3 dagen zal je nooit omkomen van de honger of uitdrogingsverschijnselen vertonen want je kan steeds terecht aan de eetkraampjes of de bar voor een hapje of een drankje. Neem je kinderen gerust mee want er is een heleboel kinderanimatie voorzien, dat bespaart je alweer een babysit!

Wij hopen je dan graag te zien!


Reageren is niet mogelijk.