Annulatie vergaderingen door Covid-19

Annulatie vergaderingen door Covid-19

Beste ouders en leden,

Het zal jullie waarschijnlijk niet ontgaan zijn maar ook in België heeft het Covid-19 virus een voet aan wal gekregen. Om onduidelijkheden over dit steeds evoluerende mysterie weg te nemen delen we wat praktische informatie omtrent onze scoutswerking mee.

Aangezien wij niet over de juiste expertise beschikken om maatregelen in verband met dit virus te nemen volgen wij op de voet wat de Gemeente Sint-Katelijne-Waver en  Scouts & Gidsen Vlaanderen ons aanraden en toelaten. Zij baseren zich op hun beurt op beslissingen van zowel de federale- als Vlaamse overheid. In overleg met Minister Dalle is er, wat het jeugdwerk betreft, voor gekozen om dit voorlopig op te schorten tot en met 31/03/2020. Op deze manier wordt er zo goed mogelijk zorg gedragen voor onze leden en leiding.  

Indien we voor 31 maart de toestemming krijgen (van de gemeente en scouts & gidsen Vlaanderen) om onze werking verder te zetten zullen jullie via mail en de website op de hoogte gebracht worden. Houd dit dus zeker goed in de gate. Ook op de website van Scouts & Gidsen Vlaanderen kan u voortdurend informatie omtrent dit virus en de scoutswerking vinden. (via: https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/)

Graag zouden we ook willen oproepen om goed voor elkaar te zorgen zodat niemand onder ons ziek wordt en we binnen enkele weken terug allemaal samen onze fantastische zondagen kunnen beleven.

 

Houd jullie sterk,

De leiding

 
 
 
 

Reageren is niet mogelijk.