Mountainbike 2020

Mountainbike 2020

Affiche voor MTB 2020

Inschrijvingslink  

Beste mountainbikers,

 

Wij, het mountainbike team van Scouts Parsival, zijn blij dat wij jullie mogen verwelkomen op onze toertochten (25km, 35km, 45km of 55km), die weliswaar coronaproof gaan verlopen. Vanuit de gemeente Sint-Katelijne-Waver en de Vlaamse Wielrijdersbond werden er in dat kader verschillende regels opgelegd. Wij vragen met aandrang om deze na te leven. We sommen ze hieronder even op:

  • Fietsen mag zonder mondmasker. Van zodra je stilstaat moeten je je mondmasker opzetten. Wil je iets drinken of eten bijvoorbeeld aan de bevoorrading, dan mag je natuurlijk je masker afzetten, maar vragen we om voldoende (1.5 m) afstand te houden van andere fietsbubbels en bevoorraders.
  • Aan de inschrijvingsstand draag je je mondmasker.
  • Ben je een masker vergeten, dan kan je er eentje kopen aan de inschrijvingsstand

Om alles vlot te laten verlopen is het dit jaar verplicht om vooraf in te schrijven via deze link: https://forms.gle/Df5Z9JnPt9Ngw3gw8  Het is belangrijk om alle gegevens correct in te vullen, deze worden enkel en alleen gebruikt voor doeleinden in verband met de coronamaatregelen.

Op zondag 11 oktober moeten jullie nog wel langskomen aan onze nieuwe lokalen in Valkstraat 64A om jullie inschrijving te bevestigen en het inschrijvingsgeld te betalen. Indien mogelijk vragen we om contactloos te betalen (bankcontact of payconiq). Uitzonderlijk kan er cash betaald worden, bij voorkeur met gepast geld.

Dit jaar kunnen we helaas door onze beste vriend Corona ook geen douches en kleedkamers ter beschikken stellen. Afspuiten van je fiets is nog wel mogelijk.

 

Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op 11oktober! Tot dan en hou jullie allemaal gezond!

 

Het mountainbike team van Parsival

 
VWB-Corona-infobord_samenvatting