Laden Evenementen

Evenementen in 19 juni 2021

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

18:00

Welpen » Jungle Book

19 juni van 18:00 tot 20:00
Lokaal Scouts Parsival, Valkstraat 64
Sint-Katelijne-Waver, Antwerpen 2860 België
+ Google Maps

Kennen jullie de leiding wel?

Meer weten »

Kapoenen » Nog een toffe avond vergadering

19 juni van 18:00 tot 20:00

We doen nog eens een avond vergadering. Vergeet zeker je drinkbus niet! Doe ook maar warme kleren aan want we blijven buiten.

Meer weten »

Wolven » Filmavond

19 juni van 18:00 tot 20:00

Heb je een giga leuke spannend grappige dwaze lollige avontuurlijke film? Neem die dan maar gerust mee

Meer weten »

19:00

Jojo's » Allemaal wenen

19 juni van 19:00 tot 21:00
Lokaal Parsival, Valkstraat 64A
Sint-Katelijne-Waver, 2860 België
+ Google Maps

jaja het is bijna gedaan , voor sommige is dit goed maar andere gaan hééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééél hard wenen

Meer weten »

Givers » Zwangere katta

19 juni van 19:00 tot 21:00
Meer weten »

Vt's » We spreken af in the big city of Malines (Voor de kindjes waar de mama de bokes nog voor smeert: Dat is dus Mechelen he) Zie dat uwe gsm volledig opgeladen is en dat ge er mee op het internet kunt. Ge moogt met andere woorden uwe Noksteen Bakia thuis laten. Dat geldt trouwens ook voor gsm’s waar den helft van het scherm volledig zwart van ziet. We spreken af aan opsinjoorke om 19u00 stipt. (We bedoelen opsinjoorke den original he! Niet diejen bakker of dat groot geel monster aan den toren, maar dat manneke vlak voor het stadhuis.)

19 juni van 19:00 tot 21:00
Meer weten »
+ Exporteer Evenementen