Steun bouw

Steun bouw

Parsival bouwt!

Vier  jaar geleden ontvingen we de eerste berichten over onze verhuis naar de Valkstraat. Voor dit jaar ten einde is liggen de fundamenten er en ……..worden de eerste facturen betaald. De financiering gebeurt grotendeels met eigen middelen en een stukje subsidie door de gemeente. Maar dan zijn we er nog niet. Om alles rond te krijgen is er nog wat extra nodig. Hiervoor doen we een beroep op sponsers: bedrijven en ….sympathisanten. Bij die laatste rekenen we jou. Hoe kan je ons financieel helpen:

Steun onzen bouw, de fiscus beloont u!

Met de hulp van Scouts & Gidsen Vlaanderen kunnen we als scoutsgroep fiscale attesten uitkeren voor elke gift voor ons bouwproject. Dit houdt in dat u 45% van deze gift terug trekt in uw belastingaangifte van 2015. Concreet betekent dit dat u dus, als u €100 doneert aan de scouts, u hiervan in uw belastingafrekening in 2017 €45 terug krijgt!

Maar hoe werkt zo een fiscale gift?

Giften vanaf €40 komen in aanmerking voor een fiscaal attest (tot een plafond van €50.000). U stort uw gift op het rekeningnummer van Scouts & Gidsen Vlaanderen en in mei ontvangt u van hen een fiscaal attest (kwijtschrift) voor deze gift. Dit op voorwaarde dat uw gift voor 31/12/2016 gestort is.

Vervolgens zorgen zij ervoor dat uw donatie wordt doorgestort naar Parsival zodat wij deze kunnen gebruiken om onze bouw te realiseren.

Uw gift kan overgemaakt worden op:

  • IBAN: BE55 4096 5041 4144 – KREDBEBB
  • Naam begunstigde: Scouts & Gidsen Vlaanderen vzw
  • Adres begunstigde: Wilrijkstraat 45, 2140 Antwerpen
  • Mededeling: BVG 5-356 PARSIVAL

Indien u de mededeling foutief heeft geschreven wordt uw bedrag gewoon teruggestort.

Meer info vindt u hier.

U bent alvast enorm bedankt voor de steun!

Opgelet: Op dit rekeningnummer kunnen enkel fiscale giften overgeschreven worden, andere betalingen dienen op ons algemeen rekeningnummer te gebeuren!